iS Clinical

I produkterne anvendes patenterede formler indeholdende nogle af de mest virkningsfulde antioxidanter som fx Retinol, Oleuropein, Centella Asiatica og stabiliseret Vitamin C (L-ascortbinsyre). Produkterne er målrettet anti-aging samt behandling af akne, hyperpigmentering og rosacea.

Med iS CLINICAL tilbyder vi et komplet behandlingssortiment bestående af renseprodukter, serummer, cremer og solbeskyttelse samt ansigtsmasker til eksklusive ansigtsbehandlinger.

Serien bygger på antioxidantteknologi, og hver eneste ingrediens er klinisk testet både hvad angår sikkerhed og virkemåde samt på produktniveau. Produkterne giver klinisk dokumenterede resultater helt ned på celleniveau. Med produkterne kan du således både se og mærke en forskel.

Oplev en luksuriøs og eksklusiv hudplejeserie i cosmeceutical-kategorien, som udmærker sig ved udelukkende at være fremstillet af de kraftigste og renest udvundne naturlige botaniske ingredienser på markedet af farmaceutisk kvalitet.

Mange andre brands bruger ingredienser af kosmetisk grad, mens iS CLINICAL udemærker sig ved kun at bruge ingredienser af farmaceutisk kvalitet.

iS Clinical