Mød Christopher Krogh

Lægeeksamineret special kosmetolog & Klinikindehaver

Hele mit liv har jeg været udfordret i forhold til min hud, og ikke mindst de følgevirkninger, der kommer med hudproblemer. Jeg ved hvordan det føles, når huden slår ud og urenhederne blusser op.

Derfor er det helt fantastisk for mig, at jeg i dag hjælper andre til en sundere og smukkere hud, og dermed også et fantastisk selvværd.

Jeg har specialiseret mig i avanceret hudterapi, microneedling, kemisk peeling og lys terapi. 

Ønsker du hjælp til en sundere og smukkere hud, eller vil du blot forkæles? – Så bestil tid med det samme.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i klinikken.

Læs mere om mine behandlinger her.

Mød Christopher Krogh

En god førstegangsoplevelse

Før jeg havde min første behandling hos Søby Krogh, havde jeg aldrig været til kosmetolog før. Jeg vidste derfor ikke helt, hvad det indebar, eller hvad jeg gik ind til.

Men det var en helt igennem fantastisk oplevelse at få en ansigtsbehandling hos Christopher! Lige fra man træder ind ad døren, føler man sig velkommen og i trygge hænder. Undervejs fortalte Christopher løbende om, hvad han gjorde og hvorfor.

Undervejs anbefalede han produkter tilpasset min hudtype – han er fyldt med viden og ekspertise.

Jeg kan helt klart anbefale en behandling hos Søby Krogh. Det er velvære fra den øverste hylde!

Anna L.

Mission

Jeg BRÆNDER for at skabe smukke resultater gennem professionel hudpleje. Jeg ønsker at skabe et frirum, hvor der er plads til selvforkælelse, og hvor mit håndværk taler for sig selv – jeg har nemlig mestret og forstået kunsten i professionel hudpleje.

Hvad end du kommer i klinikken for at opnå bedringer med din hud, eller hvis det er for ren selvforkælelse, så står jeg altid klar til at hjælpe dig. At skabe de resultater som du efterspørger, er ultimativt dét, som driver hele værket.

Af samme grund er kun de bedste hudplejeprodukter gode nok for mine kunder. Alle mine produkter er sunde for huden, de gør din hudpleje mere effektiv, og de efterlader dig med et lækkert resultat.

Hos Søby Krogh kommer du altså ind i en oase, hvor du med garanti føler dig i trygge og professionelle hænder.

Book tid her

Historien

Christopher, indehaver af Søby Krogh, har længe gået med en drøm om at hjælpe andre til at få en sundere og bedre hud. Drømmen er nu langt om længe blevet til virkelighed. I februar 2019 slog han dørene op for sin klinik i hjertet af Aarhus.

Vejen hertil har ligget i kortene i mange år. Christopher har nemlig altid haft en interesse for hud og hudplejeprodukter. Der sker nemlig oftest noget helt specielt, når folk begynder at få den hud, de har ønsket sig, efter et effektivt behandlingsforløb hos en kosmetolog. Det giver et ekstra selvtillidsboost.

Inden Christophers kosmetolog-uddannelse, arbejdede han i 10 år som kabinechef hos anerkendte luftfartsselskaber. Det har altså altid været naturligt for ham at give folk en god oplevelse og sikre et skyhøjt serviceniveau. Når man i dag sætter foden indenfor i klinikken, mærker man med det samme en smittende energi og en sprudlende personlighed.

Jeg er tryg ved dig.

Fantastisk atmosfære i hele salonen og man føler sig straks tryg i Christophers hænder.

Christopher fortalte løbende hvad han gjorde og om produkterne han brugte.

Meget dygtig og kompetent behandler.

Helt sikkert ikke sidste gang jeg kommer ved Søby Krogh. Jeg kan varmt anbefale et besøg.

Henriette J.

Skin Health Club

Vores kundeklub Skin Health Club er til dig, der elsker produkter, sund hud og fordele. Det koster ikke noget at være medlem, tværtimod. Du får særlige tilbud, gode råd og vejledning om sund hud, information om nyheder og spændende konkurrencer.