Radiance Retinol Peel 1%

Vores Radiance Retinol Peel er en højeffektiv retinolpeeling. 

Få fornyet glød, en jævn hudtone og en smidigere hudstruktur med vores højeffektive, unikke og professionelle klinikbehandling med retinol. Huden får fornyet glød, cellefornyelsen boostes, og der opnås en jævnere hudtone og struktur.

Den avancerede sammensætning med retinol og patenteret CitraFill virker eksfolierende samt forbedrer hudens struktur, klarhed, spændstighed og hudtone. Peelingen er klassificeret som overfladisk, har minimal restitutionstid og er egnet til langt de fleste hudtyper. 

Produktet er emballeret i en engangsbeholder, som beskytter mod lys og giver en stabil sammensætning. 

Retinolpeelingen er egnet til alle hudtyper, som har brug for fornyelse. Den intensive behandling er hensigtsmæssig til at arbejde med forskellige hudtilstande, f.eks. linjer og rynker, ujævn pigmentering og mistet spændstighed. Retinol giver også gode resultater på hud, som er tilbøjelig til at udvikle acne. 

Der ses normalt en afskalning af huden ca. 2-4 dage efter påføringen, og denne effekt kan vare ved i op til ca. 2-5 dage. Afskalningen kan have forskellig intensitet fra person til person. I ugen efter retinolbehandlingen skal der anvendes milde produkter med PHA.  

Behandlingstid: 30 min. 
Pris kr. 1.200,-


Unikt indhold

Retinol Peelingen indeholder unikke ingredienser, der arbejde dybt i huden for et perfekt resultat:

 • Retinol 1%, en type A-vitamin, som virker eksfolierende, udjævner hudtonen og styrker hudens støttende matrix, hvilket igen minimerer synligheden af fine linjer og rynker.
 • CitraFill 4% stimulerer kollagensyntesen og giver spændstighed.
 • Bisabolol har beroligende egenskaber.
 • E-vitamin minimerer de negative effekter af frie radikaler.
Peelingen påføres på klinikken, og når du forlader klinikken, sidder peelingen stadig og arbejder i huden. 
Efter ca. 8 timer skal du selv afvaske peelingen (efter 3 timer med følsom hud). 

Der anbefales et interval mellem behandlingerne på 4-6 uger. 


Priser og tilvalg

Radiance Retinol Peel 1%
800 Velegnet til anti-age, pigmentforandringer og acne/hudfornyelse.
Kr. 1.200,-
 • Behandlingstid: 30 min.
  Behandlingen tilbydes IKKE gravide og ammende.
 • Konsultation
 • Dobbeltafrensning
 • Skræddersyet hudanalyse inkl. anbefalinger. 
 • Afspritning af huden
 • Maske
 • Retinol Radiance Peel 1% 
 • Vejledning i efterpleje
Tilvalg
For dig der vil have maksimal velvære 
Vælges direkte i online bookingen
 • Behandling af hals og decolté kr. 495,-
  Glem ikke halsen! Vælg dette tilvalg for, at få behandlet huden på halsen og decolté.  
 • Fugtgivende sheet maske til hjemmebrug efter 2 dage kr. 125,-
  Lækker sheet maske afstemt efter din hudtype. Pålægges efter to dage hjemme hos dig selv.
Fakta om behandlingen

Ofte stillede spørgsmpl og svar

Hvordan kan retinolbehandlingerne kombineres med AHA-peeling?

Peelingerne kan med fordel udføres på skift for at opnå en varieret effekt. Det er også muligt at udføre en serie retinolpeelinger eller glykolsyrepeelinger hver for sig. Under alle omstændigheder skal der gå ca. 4-6 unger mellem de enkelte behandlingsbesøg, og huden skal være helt restitueret. Ved peeling med glykolsyre 4-6 uger efter en retinolpeeling er det vigtigt at observere hudens reaktion og eventuelt minimere behandlingstiden i sammenligning med en tidligere rutine, eftersom sensitiviteten i huden kan være anderledes i en periode efter retinolbehandlingen. 

Kan behandlingen med retinolpeeling udføres i forbindelse med microneedling eller kombineres med andre peelinger/ æstetiske behandlinger?

Dette er ikke testet eller vurderet og derfor kan det ikke anbefales. Retinolpeelingen er for kraftig til at kunne udføres i kombination med eller umiddelbart efter andre æstetiske behandlinger. Det er samtidig sværere at vurdere resultatet og en bestemt reaktion, hvis der kombineres med andre behandlinger. Eventuel IPL-behandling må først udføres, når huden er helt restitueret efter retinolpeelingen, efter ca. 3-4 uger, for hermed at minimere risikoen for forbrænding.

Er det muligt at peele de øvre øjenlåg?

Nej.

Kan sensitive hudtyper behandles med Radiance Retinol Peel 1%?

Retinolpeeling kan udmærket udføres på sensitiv hud, men virkningstiden skal dog tilpasses. Det anbefales således at skylle peelingen af sensitiv hud efter ca. 3 timer, ligesom tolerancen bør vurderes, hvis der er usikkerhed om det. Ved efterfølgende behandlingsbesøg kan virkningstiden trappes op, baseret på reaktionen ved tidligere behandlingsbesøg.

Kan der påføres SPF på huden efter retinolpeeling på klinik?

Det anbefales, at huden ikke kommer i kontakt med andre produkt efter påføringen. Hvis det vurderes, at der er behov for SPF, skal der anvendes Sheer Daily Protector SPF 50. Produktet duppes forsigtigt ind i huden. Der skal udvises forsigtighed ved eventuel påføring af SPF, og det skal undgås, at retinolpeelingen ikke spreder sig til andre områder end selve behandlingsstedet (øjenområdet, øjenlågene og læberne skal helt undgås).