Dp Dermaceuticals Cover Recover (20 ml)

kr. 530,00

Beskrivelse

COVER RECOVER™ er en game-changer.

De medicinske aktive stoffer i SPF’en hjælper med, at genoprette din hud efter en microneedling behandling, mens de dækker over eventuelle pletter, rødme eller irritation.

Den langvarige naturlige dækning og effektive camouflageformel kommer i 11 alsidige nuancer, hvilket gør den til et must-have til din daglige skønhedsrutine.

CLEAR versionen kan påføres som en all-over daglig solcreme.

Produktet er spækket med kraftfulde antioxidanter, botaniske stoffer, peptider, probiotika og hyaluronsyre der hjælper med, at fugte og accelerere foryngelsen af ​​huden efter behandling.

Vigtige fordele

  • Dækker og beroliger på samme tid
  • Hjælper med at reducere postoperativ inflammation og rødme for mindre nedetid
  • Hjælper med at nære, fugte og afkøle behandlet hud
  • Giver en beskyttende og essentiel barriere mod frie radikaler til kompromitteret, nybehandlet hud
  • Blødgør forekomsten af ​​fine og dybe linjer
  • Indeholder ingredienser, der tilskynder intensiv regenerering og hudgenopretning
  • Tilslører huden i stedet for at “fedte” huden
  • Giver fejlfri dækning uden at tilstoppe porerne
  • Vandafvisende bredspektret, ikke-kemisk SPF 30 og PA+++ for høj UVA- og UVB-beskyttelse

 

BEMÆRK!
Dette produkt er placeret på vores fjernlager, hvorfor der kan opstå længere leveringstid! Vi beklager ulejligheden.

Yderligere information

Brand

DP Dermaceauticals

Hudtype

Anti Age, Kombineret hud, Normal hud, Pigmentforandringer, Rosacea, Tør hud, Uren hud

Anvendelse

Daglig hudplejerutine

Påfør COVER RECOVER SPF 20 minutter før du går ud i solen, og påfør igen hver tredje time i længere perioder med soleksponering.

Ingredienser

SPF: Titaniumdioxid En mineral-afledt, bredspektret solcreme, der er ikke-komedogen, designet til at maksimere ultraviolet og fri radikal beskyttelse. Som et fysisk solbeskyttende middel forårsager titandioxid ikke allergier som mange kemiske absorbere. Zinkoxid En mineral-afledt, bredspektret solcreme, der er ikke-komedogen. Som et fysisk solbeskyttende middel forårsager zinkoxid ikke allergi som mange kemiske absorbere. Helbredende vitaminer og antioxidanter A, C, E, Pyrus Malus (æble) frugtekstrakt, Vitis Vinifera (drue) frøekstrakt, betacaroten. Anti-aging kobber peptider Klinisk bevist at revitalisere aldrede celler for at stimulere forfrisket og fornyet kollagenproduktion. HylaFuse™ Complex Et tredobbelt vægtet hyaluronsyrekompleks, der ubesværet absorberes i huden for at fremme maksimal fugtinfusion og langvarig komfort. Hydrolyseret vegetabilsk protein Indeholder alle 9 essentielle aminosyrer, der kræves af den menneskelige krop og mange ikke-essentielle aminosyrer, der danner byggestenene af naturlig fugtfaktor for øget epidermal vandophobning. Fosfolipider Forbedrer barrierefunktionen og reducerer følelsen af ​​stramhed og ubehag. Proline En aminosyre, der findes naturligt i kollagen og Natural Moisture Factor. Jojobaestere Aktiver effektiv barrierefunktion, forbedre hudens komfort og reducere følelsen af ​​stramhed. Silikoner Ikke-komedogen og ikke-irriterende. Silikoner brugt i Cover Recover er designet til at glide glat på huden, indkapsle og levere aktive ingredienser, afkøle og reparere traumatiseret hud og skabe en åndbar anden hud. Saccharomyces lysatekstrakt En probiotisk gærforbindelse rig på antioxidanter, reducerer inflammation, beskyttelse mod dårlige bakterier, hjælper med øget immunitet og styrke. Pebermynteolie (Mentha Piperita) Aromatisk æterisk olie rig på antioxidante polyfenoler og flavonoider skaber en kølende og forfriskende fornemmelse. Pebermynteolie har antibakterielle og antiseptiske egenskaber.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dp Dermaceuticals Cover Recover (20 ml)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *