Ferielukket i uge 23 & 24 – Ordre sendes ud i uge 25. 🚚 FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER KR. 500,-

Rebiome ReJuvenate – Collagen Booster (30 ml)

kr. 595,00

Rebiome ReJuvenate er et ansigtsserum, der tilfører intensiv og nærende fugt til ansigtet samtidig med at det minimerer rynker og giver huden den optimale balance.

Beskrivelse

Intensiv og fugtgivende cellebeskyttelse

Rebiome ReJuvenate er et ansigtsserum, der tilfører intensiv og nærende fugt til ansigtet samtidig med at det minimerer rynker og giver huden den optimale balance.

  • Power moisturizer
  • Cellebeskyttelse
  • Mod rynker

 

Beskytter celler og giver næring i enhver henseende
Sig farvel til trist og tør hud med Rebiome ReJuvenate. Det multifunktionelle serum er skabt til intensivt at fugte huden, udjævne fine linjer og reducere rynker, og er som serum en kilde til at bevare hudens ungdom. Det sætter kollagenproduktionen i gang og beskytter og styrker hudens celler for hermed tydeligt at forbedre udseendet, også omkring det sarte øjeområde.

Balancer og styrk din huds mikrobiom
Rebiome ReJuvenate giver masser af fugt til huden og beskytter hudcellerne for at bremse aldringstegn, udglatte de fine linjer og reducere rynker omkring øjnene. Fensebiome ™ peptid stimulerer naturlig probiotisk hudaktivitet, mens multifunktionelle plantebaserede peptider, beroligende kornblomstvand og et væld af naturlige ingredienser – alle med dokumenteret effekt – hjælper med at øge kollagenproduktionen.

Yderligere information

Brand

Rebiome

Hudtype

Anti Age, Kombineret hud, Normal hud, Pigmentforandringer, Rosacea, Tør hud, Uren hud

Anvendelse

Påfør 3-5 dråber Rebiome ReJuvenate på et rent ansigt før lotion.

Bruges dagligt. Alle hudtyper.

pH værdi: 5.0
str: 30ml
naturligt indhold: 96% naturligt indhold

Ingredienser

Aqua, Centaurea Cyanus Flower Water, Caffeine, Ectoin, Glycerin, Phenoxyethanol, 1,2-Hexanediol, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Hydroxyethylcellulose, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Lecithin, Pectin, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Proline, Arginine, Serine, Tripeptide-10 Citrulline, Glucose, Acetyl Heptapeptide-4, Chondrus Crispus Extract, Sodium Hydroxide, Triethanolamine, Perfume.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rebiome ReJuvenate – Collagen Booster (30 ml)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *