Ferielukket i uge 23 & 24 – Ordre sendes ud i uge 25. 🚚 FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER KR. 500,-

Rebiome ReSurface – Enzyme Peeling (100 ml)

kr. 695,00

Rebiome ReSurface er en peelende og exfolierende ansigtsmaske fuld af ensymer, der effektivt stimulerer huden, og genaktiveret den naturlige barriere, der efterlader huden fin og blød.

Beskrivelse

Rebiome ReSurface er en peelende og exfolierende ansigtsmaske fuld af ensymer, der effektivt stimulerer huden, og genaktiveret den naturlige barriere, der efterlader huden fin og blød.

  • Enzymatisk peeling
  • Naturlig eksfoliering
  • Kvarts krystalmineraler

 

Fyldig og poleret
Genskab hudens barrierefunktion, og genaktiver hudceller for en blød, smuk og glansfuld hud med Rebiomes ReSurface. Den blide, eksfolierende ansigtsmaske fjerner døde hudceller og urenheder fra selv den mest sarte hud.

Balancer og styrk din huds mikrobiom
Rebiome ReSurface er genvejen til en strålende hud. Takket være den effektive kombination af ingredienser eksfolierer den milde formel med en blid og frisk duft huden, samtidig med at den sørger for, at huden er velplejet og blød.

Fensebiome ™ peptid sørger for at øge hudens immunitet, mens enzymrig ananas og mikroniseret kvarts blidt eksfolierer huden. Kamille beroliger huden, og regenerativt E-vitamin hjælper med at sætte fart på fornyelsen af hudbarrieren.

Yderligere information

Brand

Rebiome

Hudtype

Anti Age, Kombineret hud, Normal hud, Pigmentforandringer, Rosacea, Tør hud, Uren hud

Anvendelse

Påfør et tyndt lag Rebiome ReSurface på ren hud.

Lad virke 5-10 minuttter for at igangsætte den enzymatiske eksfoliering – fugt fingerspidser og massér med cirkulære blide bevægelser ReSurface for at opnå en fysisk eksfoliering af huden.

Skyl ReSurface af med lunkent vand. Afrens herefter med ReFresh rense gel og afslut med en fugtgivende serum ReBoost eller ReJuvenate.

pH værdi: pH 5,0
str: 100ml
naturligt indhold: 98 % naturligt indhold

Ingredienser

Aqua, Isostearyl Isostearate, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Maltodextrin, Cetearyl Alcohol, Quartz Powder, Glyceryl Stearate, Glycerin, Stearic Acid, Phenoxyethanol, Carbomer, Bromelain, Sodium Lauroyl Glutamate, Anthemis Nobilis Flower Extract, Tocopherol, Caprylyl Glycol, Helianthus Annuus Seed Oil, Acetyl Heptapeptide-4, Triethanolamine, Parfum.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rebiome ReSurface – Enzyme Peeling (100 ml)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *